Miracle of Love

Miracle of Love

a cult built on language manipulation and illusionary turning arounds of facts and human values?

Disclaimer: According to my perception: This is a question. On this website I am giving my opinion as being an exitcounselor. I am a fieldworker, not a scientist. My opinions on all kinds of subjects concerning questions about coercive persuasion are based on:


  • My knowledge of coercive persuasion techniques
  • My experience as an exitcounselor
  • My experience with clients, coming to my praxis for help and telling me their experiences
  • My experience as a speaker inside and outside the Netherlands
  • The knowledge I did built up over the years. See for more information: www.sektehulp.nl and www.counselingpraktijk.nl/ and www.slachtofferloverboys.nl

Please note I am not native speaking English. Although I think my English is good enough to explain my opinion, a misunderstanding by misinterpretation might be possible. Therefor: if you have any questions or remarks, please don´t hesitate to e-mail me.

More about Miracle of Lover, read on linking Miracle of Love in the menu on the right side of this text.

According to my perception,

Sjoukje Drenth Bruintjes

Inleiding

Op deze website vindt u een uitgebreid verhaal met mijn ervaring en opvatting als exitcounselor m.b.t. Miracle of Love. In mijn praktijk kwamen in de loop van de jaren de mensen die zich slachtoffer voelden van de werkwijze van deze nieuwe religieuze beweging. Als exitcounselor verleen ik specifieke hulp aan slachtoffers van destructieve controletechnieken ( hersenspoelen). Voor meer info daarover, zie:www.sektehulp.nl

Bij de mensen die zich in mijn praktijk meldden, zag ik verschijnselen die als 2 druppels water lijken op de verschijnselen van mensen die langdurig onder invloed van destructieve controletechnieken hebben geleefd. Met mijn methode van hulp verlenen: exitcounseling, zijn deze mensen weer in normaler vaarwater terecht gekomen.

Ik ben een veldwerker, geen wetenschapper. Ik help mensen die zich bij mij melden met een probleem. Als exitcounselor doe ik de interventie die mensen helpt die verschijnselen vertonen die lijken te wijzen op de invloed van destructieve controletechnieken. Het is aan de wetenschapper om een wetenschappelijk gefundeerd oordeel te geven over een groep of beweging. Ik kan mijn opvatting en ervaring als exitcounselor geven.

Behalve exitcounselor ben ik ook counselor/coach, sportconsultant en spreker. In het noorden van het land heb ik mijn eigen zelfstandige praktijk.(zie:www.counselingpraktijk.nl/) Voor exitcounseling komen de mensen uit alle windstreken van het land, ook uit het buitenland.

Inzake slachtoffers van loverboys blijkt mijn methode succesvol te zijn ( zie: www.slachtofferloverboys.nl). Daarover geef ik veel lezingen, trainingen en workshops bij verschillende organisaties: politie, jeugdinstellingen, studenten, medilex, scholen etc.

Voor de aanvraag van lezingen, workshops e.d aangaande de verschillende deskundigheidsdisciplines kunt u mailen of bellen:[email protected] of bel 0655168867 (bereikbaar op werkdagen tussen 11.00 en 17.00 uur)

Meer over Miracle of Love: lees verder door in het zoekbalkje rechts bovenin Miracle of Love in te vullen.

According to my perception,

Sjoukje Drenth Bruintjes