Creative Counseling

Creative Counseling /

Counseling en Consultancy Praktijk Sjoukje Drenth Bruintjes

Dit is de hulpverlening -en advies praktijk van counselor / coach, exitcounselor, spreker en sportconsultant Sjoukje Drenth Bruintjes.  Het betreft een brede praktijk. Aan de ene kant van het spectrum de psychosociale hulp met counseling, coaching, stress – management, exitcounseling, personal mental coaching en vrije dans expressie. Aan de andere kant de sportconsultancy afdeling, waaronder o.a. sportmanagement en didactische ondersteuning van lessen lichamelijke opvoeding en sport vallen. U kunt er terecht voor stress,relatie – problematiek, rouw en verlies verwerking, adhd, bedrijfsconflicten, conflicten, schoolcounseling, ziekte, eenzaamheid en verslaving. U bent op het juiste adres voor unieke specialistische hulp aan slachtoffers van: hersenspoelen, destructieve sekten, loverboys. Sjoukje Drenth Bruintjes gebruikt de hulp methode: exitcounseling in deze situaties. Maar ook voor problematieken zoals huiselijk geweld, incest en kindermishandeling bent u welkom in de praktijk van Sjoukje Drenth Bruintjes. De sportconsultancy maakt gebruik van de andere kennis die Sjoukje Drenth heeft: lichamelijke opvoeding en sport. Zoekt u een manager voor een sportcomplex of zwembad, dan kan Sjoukje Drenth u bieden wat en wie u daarvoor nodig heeft.

Sjoukje Drenth bruintjes staat vooral bekend om haar intrigerende visie als exitcounselor op sekteproblematiek en loverboysproblematiek. Ze is een veelgevraagd spreker op deze terreinen.

De HulpWijzer van de praktijk, zal u meer duidelijkheid verschaffen over de klacht waarmee u bij Sjoukje terecht kunt en de hulp die u dan kunt verwachten. Ook vindt u in de HulpWijzer van Sjoukje Drenth de verschillende mogelijkheden voor lezingen, workshops en trainingen. Voor meer, zie: HulpWijzer.

Lees hier meer over de praktijk van Sjoukje Drenth Bruintjes: www.counselingpraktijk.nl

Andere websites: www.sektehulp.nl www.slachtofferloverboys.nl

U kunt contact opnemen met Sjoukje Drenth Bruintjes:

Per telefoon: 06-55168867 of

per mail: [email protected]

Voor alle contactgegevens, zie: Contact.