Lezing: Vrouwen in destructieve sekten en loverboys constructies

Positie van vrouwen in destructieve sekten en loverboys constructies

Sjoukje Drenth Bruintjes stelt, dat de onderdanige positie van vrouwen onder invloed van destructieve controletechnieken binnen destructieve sekten en loverboys constructies, deels gebaseerd is op het nog steeds door grote groepen mensen gehanteerde normen en waarden patroon over vrouwen in onze samenleving. Leiders van destructieve sekten en loverboys kunnen voor hun negatieve benadering van vrouwen, deels leunen op de nog steeds veel voorkomende discriminerende bejegening van vrouwen in onze samenleving.

Volgens Sjoukje hoef je de krant er slechts voor open te slaan om een bericht tegen te komen, waarin vrouwen discriminerend worden bejegend. Niet alleen in verre minder ontwikkelde landen, maar ook in Nederland lijkt discriminatie van vrouwen getolereerd te worden.

In deze lezing gaat Sjoukje Drenth bruintjes nader in op deze stelling en op de werking van destructieve controletechnieken binnen destructieve sekten en loverboys constructies.

Sjoukje Drenth Bruintjes lezing: Vrouwen in destructieve sekten en loverboys constructies bevat de volgende onderdelen:

  • speech van Sjoukje Drenth Bruintjes
  • uitleg over de stelling van Sjoukje zoals hierboven beschreven
  • uitleg over de werking van destructieve controletechnieken/hersenspoelen
  • PowerPoint
  • educatieve film
  • en meer

Doelgroepen

De lezing/ workshop is bedoeld voor iedereen die zich voor deze problematiek interesseert. De lezing is natuurlijk uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vrouwen emancipatie groepen en de Internationale Vrouwendag. Uw organisatie kan de lezing aanvragen bij Sjoukje Drenth bruintjes. Bel: 06-55168867 of mail: [email protected]

Wenst u eerst meer informatie, neem dan ook gerust contact op via: 06-55168867  of mail uw vragen naar: [email protected]