Sektemeldpunt.nl

Van harte welkom op sektemeldpunt.nl van Sjoukje Drenth Bruintjes. Een afdeling van sektehulp.nl

Sjoukje Drenth Bruintjes is in Nederland en ook daarbuiten al jaren bekend als exitcounselor-therapeut voor slachtoffers van destructieve controletechnieken, sektedeskundige en spreker over de mogelijke impact van destructieve controletechnieken. Sjoukje maakt zich al meer dan 20 jaar hard voor de hulp en erkenning van slachtoffers van sektes, loverboys en andere situaties waarin destructieve controletechnieken een rol spelen. Sjoukje zet de problematiek van destructieve sektes in Nederland op de kaart. Zo was ze betrokken bij vele publicaties over het fenomeen van sektes en loverboys. Ze staat al die jaren journalisten graag te woord. Dat doet ze in alle media. Daarnaast was ze betrokken bij het wetenschappelijk onderzoek naar sektes in Nederland in opdracht van de overheid. Het onderzoek werd gedaan door Buro Beke. Het warme bad en de koude douche was daarvan een product, maar ook de oprichting van het meldpunt sektesignaal. Sjoukje heeft indertijd ook de noodzakelijke kennis voor website, frontoffice en leiding van het meldpunt sektesignaal verzorgd. Helaas is dit meldpunt ter ziele gegaan, mede door het wegvallen van de subsidies.

Gelukkig is Sjoukje Drenth Bruintjes nooit afhankelijk van subsidies. Ze is nooit gestopt met haar werk. Haar werk leeft op haar drive. Haar website sektehulp.nl is een begrip. Haar hulp in haar praktijk en online aan slachtoffers van destructieve controletechnieken, sektes en loverboys staat goed bekend. De lezingen, workshops, gastcolleges en preventielessen van Sjoukje zijn veelgevraagd en druk bezochte evenementen. Een ervaren en gedreven exitcounselor-therapeut die zich met hart en ziel inzet voor slachtoffers van hersenspoeling. Voor hun vrijheid om gebruik te kunnen maken van hun recht op zelfbeschikking, voor het kunnen zijn wie ze zelf zijn.Sjoukje Drenth Bruintjes vertelt over de mogelijke impact van hersenspoelenSjoukje Drenth Bruintjes vertelt over de mogelijke impact van hersenspoelen

Wat kunt u doen?

U kunt een mail sturen naar Sjoukje Drenth Bruintjes. Zij zal iedere mail persoonlijk beantwoorden. U kunt haar hulp vragen voor het herstellen van het contact met uw dierbare in de knel. U kunt een consult aanvragen. Dat consult kan in de praktijk, maar het is ook mogelijk om een online consult aan te vragen. Sjoukje zal u graag naar beter vaarwater begeleiden. Zowel de slachtoffers zelf als de sociale omgeving van het slachtoffer kunnen op de ondersteuning van Sjoukje rekenen.

Met welke vragen u hier terecht kunt:

 • Lijkt uw dierbare vast te zitten in een gesloten manipulatief systeem?
 • Lijkt zij/hij vast te zitten in een destructieve sekte?
 • Lijkt zij/hij vast te zitten in een loverboys-circuit?
 • Lijkt zij/hij slachtoffer van een narcist?
 • Lijkt zij/hij slachtoffer van huiselijk geweld?
 • Lijkt zij/hij verslaafd aan een online contact?
 • Heeft u moeite met de situatie die tussen u en uw dierbare is ontstaan
 • Kunt u uw dierbare niet meer bereiken?
 • Wilt u graag weten wat u tegen de vervelende ontwikkeling kunt doen?

Herkent u de volgende signalen:

 • hij of zij lijkt van persoonlijkheid veranderd
 • hij of zij zegt en doet dingen die hij of zij volgens uw ervaring met die persoon nooit zou zeggen of doen
 • Verbreekt hij/zij contacten met vrienden en familie of
 • blijft het contact met dierbaren wel aanwezig maar is het een oppervlakkig contact? Geen gesprek met diepgang mogelijk?
 • Heeft u vaak misverstanden of zelfs discussies en ruzies zonder te begrijpen wat er verkeerd is gezegd of gedaan?
 • Onbereikbaarheid van uw dierbare

Bel met Sjoukje of mail haar:

06-55168867

[email protected]

Wanneer de praktijk wegens vakantie gesloten is, kun u uw problematiek wel mailen. Ook kunt u mailen dat u een afspraak wenst. Sjoukje zal u dan zo spoedig mogelijk na de vakantie een reactie sturen.