Sjoukje Drenth Bruintjes, exitcounselor.

Sjoukje Drenth Bruintjes is exitcounselor. Zij verleent d.m.v. exitcounseling hulp aan slachtoffers van hersenspoelen zoals b.v. slachtoffers van destructieve sektes en slachtoffers van loverboys Daarnaast houdt Sjoukje lezingen, workshops en trainingen op dit terrein voor hulpverleners, leerkrachten, studenten, scholieren, gedragstherapeuten, politie, slachtoffers van hersenspoelen, familie/vrienden van slachtoffers en andere belangstellenden.

Locatie van de praktijk

De Counseling en Consultancy Praktijk van Sjoukje Drenth Bruintjes is gevestigd op een prachtige locatie in de gemeente Pekela.

Sjoukje Drenth Bruintjes en Sektehulp.nl

“Sektarisch getinte structuren zijn structuren die kritisch denkende mensen vogelvrij verklaren. In dat geval kun je als kritisch denker maar op 1 manier reageren: Blijven vliegen!!” Middels exitcounseling maak ik mensen los van de mogelijke impact van destructieve controletechnieken ( hersenspoelen), sektes en loverboys. Sjoukje Drenth Bruintjes

Sjoukje Drenth Bruintjes doet consult in haar paktijk.

Sjoukje Drenth Bruintjes doet consult in haar praktijk. Met haar kennis en vaardigheden als exitcounselor en als boeiende spreker over de mogelijke impact van destructieve controletechnieken ( de mogelijke impact van hersenspoelen), geniet Sjoukje Drenth Bruintjes landelijke bekendheid.

Sjoukje Drenth Bruintjes houdt lezingen, workshops en trainingen

Sjoukje Drenth Bruintjes is exitcounselor

Zij verleent d.m.v. exitcounseling hulp aan slachtoffers van hersenspoelen zoals b.v. slachtoffers van destructieve sektes en slachtoffers van loverboys Daarnaast houdt Sjoukje lezingen, workshops en trainingen op dit terrein voor hulpverleners, leerkrachten, studenten, scholieren, gedragstherapeuten, politie, slachtoffers van hersenspoelen, familie/vrienden van slachtoffers en andere belangstellenden.

Over Hersenspoelen in destructieve sektes, bij loverboys


Over Sjoukje´s workshop: ” loverboys: Het is OVER boys!”