Avatar, een kloon van scientology?

Avatar, een kloon van scientology?

Avatar, een kloon van Scientology

Avatar is opgericht door een ex scientoloog Harry Palmer. Het is daarom niet verbazingwekkend dat de wijze van werken lijkt op de wijze van werken van scientology, net als Landmark Education/ Landmark Forum dat ook is.

In mijn praktijk zie ik regelmatig mensen die zich verward voelen of slachtoffer voelen van de de werkwijze van Avatar, Ze hebben klachten die als 2 druppels water lijken op kalchten van mensen die zich slachtoffer voelen van destructieve controletechnieken ( hersenspoelen). Met behulp van mijn kennis als exitcounselor, krijg ik deze hulpzoekenden in mijn praktijk in beter vaarwater.

Binnenkort zal ik meer over Avatar op deze pagina vertellen. Voor nu verwijs ik jullie graag naar mijn artikelen over scientology, landmark en awareness trainingen , Avatar op Simpos alsmede de website van trosradar hieronder:

AMSTERDAM – Uitkeringsinstantie UWV betaalt forse bedragen om werklozen een programma te laten volgen bij Avatar, een organisatie met Scientology-achtige trekjes. Volgens de bedenker ervan worden ernstige ziekten zoals kanker in ons lichaam gebracht door ‘ontlichaamde wezens’:  lees verder op de bron: Tros RADAR:

https://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?t=45632

 

Comments are closed.